Bilservice

Anlita alltid en pålitlig verkstad vid bilservice

Anlita alltid en pålitlig verkstad vid bilservice

Det är väldigt viktigt att serva sin bil med jämna mellanrum, annars riskerar man att det uppstår stora och kostsamma problem som rent av kan vara trafikfarliga. I regel ska man serva sin bil efter 1500 mil eller åtminstone en gång per år. Det vill säga att om man inte har kommit upp i 1500 mil på ett år så bör man ändå serva den för att få den kontrollerad samt göra enkla ingrepp som är ack så viktiga för bilens livslängd, till exempel oljebyte. Det finns ofta rekommendationer från biltillverkaren som man bör följa för att bilen ska hålla så länge som möjligt.

Det är också viktigt att hitta en seriös verkstad som man kan lita på när man ska serva sin bil. Delvis är det viktigt för att kunna vara säker på att bilen blir väl omhändertagen och man får ett rättvist pris på servicen. Det är också viktigt att man får en stämpel i serviceboken vilket gör att bilen behåller ett bra marknadsvärde. 

Hos AB Bilteknik i Hudiksvall tar de emot alla olika sorters bilmärken och använder sig alltid av originalreservdelar. De strävar efter att ha en nära kundkontakt och ger alltid bästa möjliga service. AB Bilteknik arbetar alltid för att kunden ska vara nöjd och jobbar efter grundprinciper som efterföljs noggrant. Som till exempel att arbetet alltid utförs av en kvalificerad mekaniker, de använder sig alltid av utrustning och dokumentation som är avsedd för varje enskild bil samt att de ger 3 års garanti på reservdelar och monteringen av dessa. Läs mer på https://www.abbilteknik.se/.

Chansa inte när det kommer till service av bilen. Se till att göra det så ofta det är rekommenderat och anlita en seriös verkstad för att genomföra den. Då kan man vara trygg i att man kan färdas säkert på vägarna och bilen håller så länge som det är möjligt.