billackering trelleborg

Billackering i Trelleborg som håller hög kvalitet

Billackering i Trelleborg som håller hög kvalitet

editorial

För att bilen inte ska drabbas av rostangrepp gäller det att lacken är felfri. Minsta repa eller märke efter stenskott gör att fukt kan ta sig in och det behövs inte mycket för att plåten ska börja rosta. Väntar man med att åtgärda skadan kan rosten fortsätta att sprida sig under lacken. Det blir som små bubblor och till slut lossnar lacken. Mindre skador i lacken kan man åtgärda själv men vill man ha ett perfekt och hållbart resultat måste man lämna in bilen till en billackeringsfirma. 

Den som har råkat ut för lite större skador på bilen och måste byta ut vissa delar, som exempelvis motorhuven eller en dörr, kan också behöva lackera om bilen. Då är det viktigt att man vänder sig till en erfaren billackerare som vet hur man får den exakta nyansen så att det inte blir någon skillnad i färgskalan. Även UV-ljus sliter på lacken och av den anledningen kan man ibland behöva lackera om bilen. 

 

image

 

Så får man perfekt lack utan nyansskillnader

Vill man lackera om sin bil så ska man vara noga när man väljer lackeringsfirma. För att man inte ska bli besviken gäller det att välja en riktigt erfaren billackerare som även har bra utrustning. Det finns exempelvis ett företag som är specialiserade på billackering i Trelleborg och som arbetar med dubbla lackeringssystem. Systemen samverkar vilket gör att kulören blir perfekt, utan nyansskillnader. 

Hur mycket kostar det att lackera om bilen?

Hur mycket det kostar att lackera om bilen beror på arbetets storlek. Ofta varierar också priserna mellan olika lackeringsfirmor. Det kan därför löna sig att först jämföra priser genom att ta in kostnadsförslag från några olika. Men vill man ha ett perfekt resultat kan man inte bara gå på pris utan man måste ta hänsyn till referenser, erfarenhet och modern teknik.