Reservdelar

Det är något visst med engelska bilar

Det är något visst med engelska bilar

Många av de mest klassiska bilmärkena kommer från England. De som vill ha långa blänkande raggarbilar vänder sig troligen mot USA, men de som letar efter stiliga klassiker brukar dock falla för Engelska bilar som MG, Triumph eller Morris. Vill man ha en riktig bruksbil som klarar terrängen kring godset, väljer man kanske en Land Rover eller Range Rover. Det är hållbara bilar konstruerade att klara tuff terräng där vägar knappt finns, eller är i sämre skick. Även om Range Rover håller för hårda tag, behövs ibland Reservdelar till range rover också.

 

En väl underhållen Range Rover, din identitet

Vissa bilar är inte bara fordon, utan en del av ens identitet. Vad matchar en välanvänd tweedkavaj bättre än en Range Rover som tar sig framöver leriga åkrar och skogsvägar utan problem. Men precis som din oljerock och Harris tweed kavaj behöver lite omvårdnad då och då, behöver din bil det också. Då är det bra att veta att det finns reservdelar att hitta på nätet till engelska bilar. Är det en Volvo eller Saab hittar du säkert reservdelar på närmaste mack, men till din engelska bil krävs det lite letande. I synnerhet om det rör sig om äldre modeller. 

 

 

En vintagebil till din vintagestil

Du är säkert inte ensam om att gilla vintage, och har du dessutom marker där du har bruk för en terrängbil blir stilen komplett. Du kanske har smak för den engelska landsbygdsstilen och då är en Range Rover från tidigt 1970-tal juvelen i kronan. Den introducerades 1970 och har rullat sedan dess, ju äldre desto coolare. Men en äldre bil klarar sig inte utan tillgång på reservdelar. Även den tuffaste bil, behöver nya slitdelar. Tar du hand om din bil och lagar och underhåller den, har du en trotjänare i många år. Den är ju en del av dig.