målare göteborg

Duktiga målare i göteborg

Duktiga målare i göteborg

editorial

GEMAB Måleri är ett pålitligt företag som utför alla sorters måleriarbeten åt såväl företag och bostadsrättsföreningar som privatpersoner. Om det är dags att måla om hemma eller om det handlar om nyproduktion så är GEMAB din målare i göteborg att anlita. Företaget utför allt inom måleri som fasadtvätt, plåttaksmålning, industrimålning, fönstermålning, fasadmålning, tapetsering och mycket mer. Det viktiga att veta är att om man letar efter målare i göteborg så kan man lita på att GEMAB har otroligt bred kompetens inom all sorts måleriarbeten.

Något som GEMAB kan skryta med är en mängd fina samarbeten med ett stort antal byggföretag där man har gott om tidigare projekt att visa upp. Även om GEMAB har riktat in sig på större projekt som flerbostadshus, hotell och industrifastigheter så är inget projekt för litet. Företaget tar mer än gärna på sig mindre renoveringar i villor och lägenheter och privatpersoner är varmt välkomna att kontakta GEMAB.

målare göteborg

Erfarna och miljömedvetna målare.

GEMAB har valt att satsa på riktigt duktiga målare med lång erfarenhet av yrket vilket garanterar väl utförda jobb. Företaget arbetar ständigt med kvalitetsfrågor för att alltid uppnå ett resultat av högsta kvalitet samtidigt som man eftersträvar bästa möjliga arbetsmiljö. GEMAB Måleri har även stort miljötänk där man vill göra så liten påverkan på miljön som möjligt genom att använda färger som testats och klarar miljökraven.

Företaget har en nöjd kund-garanti vilket är en trygghet för uppdragsgivare och GEMAB ser inte arbetet som avslutat innan kunden känner sig nöjd.

Man lämnar även en full garanti på hållbarhet och livslängd på det avslutade arbetet. GEMAB är ett väldigt professionellt måleriföretag och man erbjuder alltid helhetslösningar där allt från spackling och slipning till tapetsering och design ingår. Man erbjuder även stor expertis på äldre snickerier, stuckatur och fönstermålning. Tveka inte att kontakta GEMAB för en kostnadsfri offert.