kepsar

En guide till olika typer av kepsar

En guide till olika typer av kepsar

editorial

Hitta din unika kepsstil

Oavsett om du är ett fan av baseball, hiphopkultur eller bara vill hålla solen borta från ögonen är kepsar en tidlös accessoar. Men alla kepsar är inte lika bra. Det finns många olika stilar och passformer att välja mellan, som alla erbjuder något unikt när det gäller utseende, känsla och skydd. Här är en guide till olika typer av kepsar och vad som gör att de sticker ut.

image

Flertalet olika modeller

Baseballkepsar
Den klassiska baseballkepsen är lätt att känna igen på sin rundade kronform och det justerbara bandet på baksidan för storlekssättning. Den har vanligtvis 6 paneler som bildar den rundade kronan, med två paneler framtill som bildar en brätte över bärarens ögon. Basebollkepsar kan finnas i många färger och material som bomullstwill eller ullblandning. Eftersom de finns i så många olika varianter är de ett enkelt sätt att uttrycka sig genom mode samtidigt som de är tillräckligt praktiska för vardagligt bruk.

Truckerkeps
Truckerkepsar har blivit alltmer populära de senaste åren tack vare sin ikoniska stil som passar alla. De har en nätbaksida i stället för den traditionella justerbara remmen som finns på baseballmkepsar. Nätet möjliggör ett större luftflöde eftersom den inte sitter lika hårt som andra typer av kepsar. Truckerkepar har ofta färgglada mönster eller djärva logotyper och slogans tryckta på frontpanelen, vilket gör dem perfekta för dem som vill göra ett uttalande med sitt val av huvudbonad.

Platta kepsar
Platta kepsar ser ut som baseballkepsar men har flera viktiga skillnader som skiljer dem åt. Den mest anmärkningsvärda skillnaden är den platta formen på kronan i stället för att vara rundad som baseballkepsar. De har också styvare brädor som ligger platt mot pannan och ger mer täckning än andra stilar. Platta kepsar finns vanligtvis i neutrala färger som svart och brunt, vilket gör dem idealiska för formella tillfällen eller kallare väder när du behöver lite extra värme på huvudet!

Det finns många olika stilar av hattar tillgängliga idag som ger skydd mot väder och vind samtidigt som de ger en fashionabel känsla! Oavsett om du föredrar klassisk basebollstil eller något mer modernt som truckerhattar eller flatcaps – det finns garanterat något som passar dina behov! Med den här guiden borde du nu vara bättre utrustad med kunskap om olika typer av kepsar så att du kan plocka upp en idag! Kika in hos https://high5shop.se/collections/kepsar för mer information om kepsar. Tack för attt du läste!