farmartjanst

Farmartjänst - en lösning till både stora och små arbeten

Farmartjänst - en lösning till både stora och små arbeten

Det finns många tillfällen då du som företagsägare eller administratör till ett företag kommer att behöva extra personal. Kanske fattas det folk under semesterperioden och så ringer någon in sjuk eller kan av personliga anledningar inte ta sig till jobbet. Ibland kan farmartjänst behövas snabbt och ibland går det att planera in. Det går att anlita personal för ett specifikt arbetsprojekt, vid återkommande tillfällen eller tillsvidare. Bemanningsföretag som Ullared-Varbergs Farmartjänst erbjuder Lagerarbete i Varberg med erfaren, serviceinriktad och kunnig personal som kan allt möjligt från pack och plock i lagret till hårt markjobb, skogsarbete eller snöröjning. Det finns bland annat truckförare och entreprenörer med egna verktyg och maskiner, redo för arbete.

 

Även för privatpersoner

Du som behöver ett mindre arbete gjort i hemmet eller i din närhet, utan att vara företagsägare, kan också dra nytta av farmartjänst. Det kan handla om fastighetsskötsel som att byta ut ett staket på gården eller andra reparationer och skötsel i utomhusmiljö. Låt kunnig personal göra jobbet så att du som inte kan eller har tid slipper göra det själv. Du kan även anlita farmartjänst för enklare el- och vvs-reparationer i fastigheten. Under vintern kan du ringa till dem för snöröjning med moderna maskiner och under vår och sommar erbjuder de trädgårdstjänster och grönyteskötsel.

 

 

Att tänka på när du anlitar farmartjänst

När du kontaktar farmartjänst är det bra om du är specifik angående det arbete som behöver utföras. Var klar och tydlig med vad som kommer att förväntas av personalen; till exempel om det skulle krävas att de talar engelska eller något annat språk. Förklara vad arbetet innebär; kanske måste personen kunna tåla att arbeta med tung last eller ha licens för att använda en viss typ av maskin eller fordon. Det är också bra att meddela företaget om du skulle behöva tjänsten under en kort period eller permanent.