kompletta stall

Kompletta stall framtagna utifrån hästars och hästägares behov

Kompletta stall framtagna utifrån hästars och hästägares behov

Ett genomtänkt och välfungerande stall är avgörande för att hästarna ska må bra samtidigt som det underlättar för den eller de som sköter om djuret. Genom att ha allt man behöver samlat under ett och samma tak kan allt flyta på så mycket smidigare jämfört med om man måste springa runt till olika byggnader för att komma åt allt man behöver under en dag. Det kan kännas extra viktigt under de kalla månaderna och man bör även se till så att stallet är konstruerat för att stå emot det tidvis krävande klimatet som vi har i Sverige.

Tillverkare som lyssnar till vad kunderna vill ha och behöver

uteboxen.se hittar man stall som är konstruerade och byggda för de behov som hästar och dess ägare har. Uteboxen är ett familjeföretag med egen tillverkning av uteboxar, stallinredning och kompletta stallbyggnader. De har i över 20 år arbetat för att svenska hästägare ska få prisvärda, hållbara och funktionella produkter.

Uteboxen har utvecklat sitt sortiment med krav och önskemål från kunder i åtanke och deras stall är anpassade för det nordiska klimatet. Alla deras uteboxar och stall kan enkelt utvidgas och kompletteras med tiden om behoven skulle ändras. De kan dessutom monteras ned om man vill sälja eller flytta dem till en ny plats.

Stort eller litet, välj stallet som passar bäst

I Uteboxens sortiment av stallbyggnader så hittar man komplett stall Mini och komplett stall Maxi. Båda modellerna erbjuder möjligheten att samla allt som har med hästarna att göra i samma byggnad och man kan styra både storlek samt planlösning. Med komplett stall Maxi finns det inte riktigt några gränser för hur stort stallet kan bli. Dessa stall har en rejäl stallgång, förhöjd nock för god ventilation, tysta skjutdörrar samt en ljus och trevlig inredning som gör att både hästar och människor kan trivas i byggnaden.