affischer

Köp affischer online och hitta nya sätt att dekorera väggarna

Köp affischer online och hitta nya sätt att dekorera väggarna

Att använda sig av affischer då man ska dekorera sin väggar är ett väldigt prisvärt sätt att få hemmet att kännas ombonat och inrett. Att sätta upp sina affischer med knappnålar passar nog bäst till tonåringens idolposters, men det finns såklart andra sätt de kan hängas upp. Det mest självklara är att rama in dem i fina ramar, det får affischerna att kännas mer exklusiva. För den som vill göra lite mer kreativa upphängningar finns det mycket annat man kan göra med sina posters. 

Häng upp affischerna i en lina

Spänn en lina (i exempelvis starkt garn eller hampa) mellan två spikar och häng upp affischer med små klädnypor. Du kan antingen välja flera affischer i mindre storlek, exempelvis 13×18, och hänga upp flera stycken efter varandra med jämna mellanrum. Det kan också vara snyggt att hänga upp affischer i varierande storlek och då kan det passa bra att hänga dem ganska nära varandra.

Sprid ut bilderna på väggen

Vill man sprida ut sina posters lite mer så kan man använda sig av skrivplattor. Variera mellan att fästa några med bara klämmor och fäst andra med skrivplattan bakom, det ger en snygg variation på väggen. En liknande variant är att hänga upp affischerna i byxgalgar, välj galgar i rostfritt stål för en modern look eller hängare i trä om du vill ta in mer värme i rummet.

Lek med inramning

Vill man leka lite med ramar i olika form och färg så kan man fästa affischerna på väggen och sedan göra roliga ramar med färgglad tejp. Detta kan dock vara lite dumt på en tapetserad vägg eftersom tapeten kan ta skada. Då kan det vara bättre att använda sig av ett stort ark i hård papp som du kan fästa flera posters på och sätta upp på väggen.

Behöver du nya affischer för att kunna genomföra något av dessa projekt så hittar du ett brett utbud av snygga affischer online. Till exempel så finns Sohu-shop, en webbshop som erbjuder massor av olika motiv som håller hög kvalitet.