mitsubishi

Kör snabbt och säkert med Mitsubishi

Kör snabbt och säkert med Mitsubishi

Gillar du att köra riktigt snabbt, fast samtidigt säkert för både dig, hela familjen och din omgivning? Då har du säkert redan gjort det naturliga valet att investera i en Mitsubishi. Denna japanska biltillverkare, från början grundad av Fiat-baserade Mitsubishi Kobe Dockyard Works från 1917, har från 1960-talet och framåt skördat stora framgångar på personbilsfronten. En stor och rymlig men samtidigt säker bil som transporterar hela familjen längs vägarna. Föga förvånande är Mitsubishi, precis som mycket annat gott här i världen och inte minst inom bilvärlden, sprunget från Japan men finns idag över hela världen.  

 

Skördat många titlar och framgångar 

Mitsubishi har varit särskilt framgångsrikt inte minst inom rallybranschen. I det så kallade Dakarrallyt, som körs årligen och sprids ut över hela världen med några av världens bästa rallyförare, är det Mitsubishi som har blivit det mest lyckosamma, blomstrande och resultatbaserade märket inom bilklassen. Det om något borde vittna om vilken kvalité Mitsubishi håller i miljöer med hårda prövningar. Det var därför ingen skräll att man tog hem märkes-VM 1998 och att den framgångsrika finländska rallyföraren Tommi Mäkinen skördade sina framgångar med just Mitsubishi och kammade hem inte mindre än fyra VM-titlar mellan 1996 och 1999 med ingen annan än Mitsubishi som sin samarbetspartner.  

 

 

Serva din Mitsubishi på rätt verkstad 

Sedan är det ju så att även den mest tåliga, säkra och hållbara bilen också behöver servas, besiktigas eller lämnas in på verkstaden för lagning ibland. Det är ofrånkomligt oavsett om det rör sig om en Mitsubishi eller något annat märke. Men för just din bil av nämnda märke kan du vara säker på att du får Mitsubishi service i Stockholm på Vallentuna Motor. Läs mer om deras verkstad här: https://www.vallentunamotor.se/. Din Mitsubishi är trots allt så värdefull att den förtjänar bästa möjliga service av just specialister på märket, eller hur?