Bussresor

Låt äventyret börja!

Låt äventyret börja!

Att bo i Sverige ger alla otroliga möjligheter att utveckla företag, föreningar ja det mesta faktiskt. Från norr till söder finns en rikedom så stor. Den magiska naturen med allt den har att erbjuda. Det rika kulturlivet och de fantastiska skådespelare och artister som förgyller och ger oss ny energi, glädje, tårar och skratt. Fyller oss med liv. Alla har chansen att uppleva det som finns nära men även det som finns på lite längre avstånd. Dessutom kan man göra resor som är snälla mot naturen, skogens fauna och flora. Så nästa gång företaget tar sina anställda på resa; ta bussen.

 

En rik natur som räcker åt oss alla

Den tiden på året då marken ligger bar och skogen lockar, då är det dags att ta på sig vandrarkängorna. I Sverige finns ofantligt många vandringsleder. Några endast ett par kilometer långa, andra är många mil och går samman med andra länder både via land och hav. Några är nya, några är gamla pilgrimsleder från svunna tider. Så företagare; varför inte ta med de anställda på en naturupplevelse istället för ett spahotell? Sov i tält eller stanna på vandrarhem. Njut av allt det vackra och stilla sinnet. Gör en gemensam bussresa.

 

 

Kanske en idé

Beställ en buss som tar deltagarna till startplatsen. Vandra tillsammans hela dagen. Stanna efter halva vägen och plocka fram matsäcken som tilldelats alla redan på bussen. Njut av stillheten och låt fikat smaka medan fåglarna kvittrar och vattnet rinner i någon närbelägen bäck. När vandringsdagen är slut möter bussen upp för att ta hela gänget till ett hotell där de får njuta av en varm dusch och en välförtjänt middag. Busschauffören är givetvis med på ett hörn då han är en del av resan. Googla på orten där du bor, exempelvis Hyra buss i Stockholm. De kanske har ideerna.