Drick lekar - Drick spel

Med drickspel gör du festen till ett ”måste gå”-event

Med drickspel gör du festen till ett ”måste gå”-event

editorial

Vill du vara innestället i grannskapet? Vill du vara det ställe som alla bekanta går till när det är fest? Vill du att det ska vara kul att dricka förfriskningar av alla olika slag? Inte bara en gravölstillställning som du hittar i en bok av Dostojevskij.

Med roliga drickspel kommer du bli festmästaren i din vänkrets. Det är vansinnigt roligt att göra olika dricklekar. Du har säkert provat att man väljer ett ord eller en fras i en film eller ett tv-program, sedan varje gång det ordet sägs måste man ta en snaps. Av erfarenhet ska du inte välja orden ”Dark side” i Star wars filmen-”Return of the Jedi”. 

Men det finns så många fler roliga drickspel som du kan spela. För dig som är lite av en gambler så kan du spela drick-roulette. Tänk dig hur ni kan skratta åt varandra när det börjar säga stopp och någon behöver ge sig, men så blir det dennes tur igen?

Kom bara ihåg att inte låta det gå överstyr. Ni kan också byta ut alkoholen till andra saker. Ni kanske gör en Johnny Knoxville-imitation och fyller snapsglasen med hot sauce eller senap. Ja, vem vet vad ni kan komma på för roliga utmaningar?

 

image

 

Skratta dig igenom festen

När du bjuder in folk så vill du så klart att det ska vara en lyckad tillställning. Du vill att alla ska skratta sig igenom festen. Det kan vara nog så kul att bara träffa vänner och umgås över en öl, men att ha roliga drickspel kommer göra det hela ännu roligare. Det finns alla möjliga roliga spel, så du kommer helt säkert att hitta något som passar just din fest. Men du kanske ska skaffa ett par så att du kan få variation på dina tillställningar. Be the life of the party!