Bilbärgning

När man behöver hjälp mitt i natten

När man behöver hjälp mitt i natten

Riktiga vänner är fantastiska och ställer ofta upp i ur och skur. Men det finns tillfällen i livet när det inte känns rätt att ringa sin bästis. Ett tillfälle kan vara när bilen stannar mitt i ingenstans och klockan har passerat midnatt. Då kan man verkligen skatta sig lycklig över att det finns bilbärgning. Så när man tecknar försäkring på bilen så är det en av de sakerna man ska försäkra sig om, att man har assistance service dygnet runt. Då kan bästa vännen fortsätta att sova gott, ovetande och utan att behöva komma till undsättning mitt i natten.

 

Vissa gör mer än andra

När bilen måste transporteras bort på grund av exempelvis motorfel så blir livet genast lite mer avancerat. Att ta sig fram och tillbaka till jobb blir plötsligt ett dagligt huvudbry som man inte haft innan. Men har man bara rätt försäkring så är en hyrbil en bra lösning. Men har man en bärgare som kan lite av varje kan man få hjälp snabbt. Ta till exempel en punktering. Ingen stor grej kan man kanske tycka. Men kan man inte byta däck så blir det en stor grej. Kan man då få hjälp av en bilbärgningsfirma som även har däckservice, ja då är lyckan gjord och man kan snart vara på väg igen.

 

 

Bra service är viktigt

I en förtvivlad situation är det viktigt med bra service. Inte bara när det gäller bilkunskaper men även människokunskap. Någon som bryr sig om och som kan hjälpa till är a och o. Det finns flera situationer då du behöver hjälp. Det kan vara punktering eller så kanske man tappat bort bilnycklarna. Så kolla upp innan oturen är framme var man kan hitta närmaste bärgare. Surfa på nätet och knappa in exempelvis “Bilbärgning i Stenungsund” eller platsen där man bor. Svårare är det inte.