tandläkare

Ont i tanden?

Ont i tanden?

Det är aldrig kul att få ont i tänderna. Det kan komma som en blixt från klar himmel. Eller ibland kan det komma smygandes. Det är viktigt att gå och få tillsett sina tänder regelbundet. Om du inte helt vet vilken tandläkare du ska gå till så kan det vara förnuftigt att googla fram en. Bor du i Järfälla kan du exempelvis googla ”tandvård järfälla” och se vad som dyker upp. Ser du en tandläkare som ligger nära kan det vara bra att se vad denne har fått för betyg.

 

Kolla recenssioner

Det är alltid en bra idé att se vad för recenssioner den tandläkare du har hittat har fått av recenssioner. Helst ska tandläkaren ha fått ett visst antal så att det är större säkerhet för att de stämmer. Se även vad tandläkaren tar för priser. Det kan variera en hel del och det kan vara bra att kolla upp detta innan man går iväg till tandläkaren.

För dyrt

Om det är en stor reparation du ska göra kan det ibland bättre betala sig att åka utomlands och göra det. I Polen är det betydligt billigare att laga tänder. Ju större operation eller lagning du ska göra desto mer kan det löna sig. Om det bara är ett enkelt hål du ska laga är det inte så stor idé. Så det gäller att göra upp med sig själv när det är dags att bege sig utanför landets gränser. Vissa personer väljer att inte gå till tandläkaren varje år men istället att göra det vart tredje. Det får man göra upp med sig själv om man tycker det är en bra idé men i slutändan kan det faktiskt bli dyrare i och med att lagningen kanske blev större än om an gått tidigare till tanläkaren.

 

Följer du ovanstående råd är du förhoppningsvis på väg mot att hitta en bra tandläkare.