roterande borstar

Roterande borstar fixar en hel del jobb i hemmet

Roterande borstar fixar en hel del jobb i hemmet

editorial

Roterande borstar har otroligt många användningsområden. En lång rad olika verkstäder och industrier använder dem i sina verksamheter. Men har du tänkt på att det också finns en hel del tillfällen i hemmet där roterande borstar kan komma väl till pass? Särskilt om du tänker lite utanför den gängse mallen. Eller utanför boxen, som det brukar heta.

Överallt där du har en blank yta som du vill ha ännu blankare, kan du åstadkomma underverk med lite putsmedel på en roterande borste. Speglar, fönster, bordsskivor – kommer du igång med poleringen ordentligt kommer du snart ha hela lägenheten skinande blank. Särskilt om du slipper gnugga för hand. Och det gör du ju, om du skaffar en borste som gör jobbet åt dig. De här verktygen gör för polering vad en skruvdragare gör för skruvdragningen. I dagens moderna hem slipper du både att dra i skruvar för hand och att polera dina blanka ytor.

image

Äntligen blir badrumsväggarna rena hela vägen upp

För att inte tala om hur rent du kan få kaklet i ditt badrum. Många hemmafixare har skapat märkliga lösningar med disktrasor eller kökstrasor på redan nämnda skruvdragare. Men faktiskt finns det riktiga verktyg på marknaden som gör samma sak. Roterande borstar kommer i många olika utföranden, och du kan säkerligen hitta en borsttyp som fixar just det jobb du vill få gjort. 

Som att rengöra badrumsväggarna hela vägen upp till taket. När var det du sist orkade skrubba ordentligt allra längst uppe vid taket? Rätt länge sedan, va? Inte konstigt. När du behöver sträcka dig så långt upp tappar du kraft i armarna, och den kraften behöver du till att gnida trasan så väggen blir ordentligt ren. Med ett verktyg som sköter gnidandet genom att rotera så slipper du ta i, och det räcker med att du faktiskt når hela vägen upp.