Slappna av med väldoftande produkter från Air Wick

april 9, 2021

Air Wick är ett företag som producerar väldoftande luftfräschare till hemmets alla rum och de fungerar även ypperligt att använda på olika arbetsplatser. Genom att hitta den rätta typen av luftfräschare utifrån var den ska sitta samt vilken effekt man vill ha så kan den fungera på bästa möjliga sätt. Till exempel så kan det vara bra att använda mer subtila dofter i sovrummet för att de inte ska ta över för mycket, och det kan vara riktigt bra att använda sig av vissa specifika aromer för att göra det enklare att koppla av och trivas.

Lavendel har en lugnande effekt på de allra flesta

Doft av lavendel är något som länge använts inom folkmedicinen för att ge avslappning och minska oro. Det kan därför vara värt att testa om man lättare kan koppla av genom att fylla sovrummet med en svag doft av lavendel. Även doft av naturen har visat sig ha en lugnande effekt genom att den verkar stressreducerande.

Har man inte möjligheten att ta en skogspromenad för att varva ner efter arbetet så kan man istället testa att fylla rummet med den härliga doften av natur. Till exempel så har Air Wick produkter med doft av vår, blommor och skogsdoft. 

Luftfräschare med olika egenskaper

I Air Wick’s sortiment finns bland annat doftblock, doftljus, automatiska dispensers, doftsprayer och doftpinnar. Det gör att man kan hitta en luftfräschare som passar utifrån de önskemål man har. Till exempel så sköter automatiska dispensers och doftblock sig själva genom att de ger ifrån sig en härlig doft från morgon till kväll. Vill man ha en svagare doft så kan doftljus eller doftpinnar vara bra alternativ, de är dessutom väldigt dekorativa där de står. Behöver man snabbt dölja en otrevlig lukt så är en doftspray det mest effektiva alternativet.

Oavsett vilken Air Wick produkt man önskar så kan man hitta den till bra pris hos Coolpriser.se.