stretch jeans

Snygg och bekväm

Snygg och bekväm

Jeans är inte längre en arbetarbyxa utan sedan länge ett modeplagg. Den ursprungs jeans-blå färgen och det distinkta tyget, har fått variationer i mängder. Jeans må vara stryktåliga och snygga men många tycker att originaltyget kan vara lite begränsande och hårt. Då finns sedan några år tillbaka möjligheten att få klä sig i jeans men samtidigt vara rörlig och bekväm genom att införskaffa ett par stretch jeans.

 

Klassisk eller modern

Stretch jeans används inte bara om man vill vara mer bekväm utan också om man vill ha annorlunda modell på byxa, eftersom stretch jeans går att få mer kroppsnära än vanliga jeans. För att hitta stretch jeans i alla regnbågens färger och mängder av modeller kan man klicka här: https://www.2trendy.se/shop/stretch-jeans-1841c1.html och välja stretch jeans till priser som tillåter inte bara ett par utan flera. Om man är kort eller lång, smal eller kurvig så finns det alltid ett par stretch jeans som passar. Upptill kan man välja en tuff, kort, modern top med kanske en jeansjacka över eller en mer klassisk vit blus med kavaj. För allt passar till ett par stretch jeans.

 

 

Olika modeller och märken

Stretch jeans finns hos en hel del av de välkända märkena som Jack & Jones, Only, Cheap Monday och till och med ursprunget till alla jeans Levi´s har stretch jeans i sin kollektion. Det finns till och med stretch jeans som är ripped, en modedetalj som innebär att byxorna har revor så de ser sådär nonchalant begagnade ut. Stretch jeans tillverkades ursprungligen till tjej och dam men är numera lika vanligt till kille och herr. Herrar vill precis som damer njuta av bekvämligheten och passformen i ett par stretch jeans. Och när det kommer till färger så är det endast fantasin som sätter gränser för det finns stretch jeans i alla regnbågens färger och mer.