utan socker

Sockerersättning är ett perfekt substitut till socker

Sockerersättning är ett perfekt substitut till socker

editorial

Easis är det ledande företaget i Europa på sockerfria livsmedel och det finns en uppsjö av produkter i deras sortiment. Deras utbud består av allt från choklad, godis och chips till ketchup, såser, frukostprodukter och gröt. Något som är väldigt uppskattat är att de säljer riktigt bra sockerersättning som ett nyttigt substitut för socker. I vardagen får vi i oss alldeles för mycket socker genom både godsaker och måltider och många lider också av övervikt i vårt land vilket minskat intag av socker skulle kunna hjälpa till att få bukt med.

Sockerersättning för ett brett ändamål.

Easis har ett väldigt brett sortiment av olika sorters sockerersättning som passar till alla möjliga ändamål. I sortimentet finns Perfect Fit vilken är en sockerersättining som kan användas inom alla sorters bakning. Perfect Strö som man hör på namnet går utmärkt att strö över bären eller gröten. Perfect Södetabs är en sockerfri bit som passar perfekt i alla möjliga drycker som kaffe och te. Det finns gott av olika varianter av dessa sockerersättningar och det går garanterat att hitta någon som passar till ändamålet. 

utan socker

Easis har som sagt ett fantastiskt utbud av helt sockerfria produkter men man har som motto att aldrig offra smakupplevelsen för den sakens skull. Utöver alla härliga livsmedel och sötsaker så kan man stoltsera med ett väldigt fin utbud av kosttillskott och proteinprodukter som passar perfekt efter ett träningspass eller som mellanmål. Det finns gott om varianter och smaker av dessa produkter och det finns något som passar alla. 

Easis produkter finner man i de allra flesta mataffärer och webbutiker och det går även utmärkt att beställa varorna på företagets hemsida. Så om du är intresserad av att prova på några helt sockerfria produkter så är ett bra tips att besöka Easis hemsida där all information finns. Det kan bli både en god och nyttig upplevelse.