Hotell nära arlanda

Sova nära flygplatsen

Sova nära flygplatsen

Hotel Arlanda är en smidig lösning om man har lång restid via buss, tåg eller bil då man ska ta ett flyg. Behöver man sova ut före eller efter en flygning så känns det tryggt att välja ett hotell nära Arlanda. För ju längre ifrån, desto större risker är det för köer eller andra försinkningar som kan göra att man i slutändan missar sitt flyg. Eftersom Arlanda är Sveriges största flygplats så är det många flyg som endast går härifrån, vilket gör att det också är många anslutningsflyg från övriga landet, och utlandet, som landar här och väntetiden kan vara lång.

 

Vila och aktiviteter på hotell

På ett hotell nära Arlanda kan man övernatta men det kan även vara en plats att vila ut några timmar under dagen, äta en bit mat, duscha och byta om. För om man endast mellanlandar på Arlanda så kan det vara skönt att få ladda om batterierna i lugn och ro. Men om man stannar längre som hotellgäst eller på konferens, så kanske man vill nyttja fler av de möjligheter som kan finnas på ett hotell nära Arlanda. Man kan träna på hotellets gym, njuta på spa, spela golf på Arlanda stads golfbana, vandra i de natursköna områdena eller ta tåget eller bussen till Arlanda stad för shopping eller restaurangbesök.

Transport

Bor man på ett hotell nära Arlanda så kan man nyttja transferservice regelbundet till alla terminaler. Så man behöver aldrig vara orolig för att missa flyget vilken tid på dygnet man än ska resa, eller anlända. Har man anlänt med bil så kan man nyttja långtidsparkeringen under tiden man bor på hotellet och är bortrest. Parkeringen är inhägnad och har vaktbevakning så man kan känna sig trygg över att bilen är i säkert förvar medan man är iväg och behöver inte fundera över något annat än att njuta av resan.