Träffa den där rätta

Träffa den där rätta

november 25, 2019

Det är inte helt lätt att hitta den rätte eller rätta. Det är mycket som ska klicka och det är en hel djungel där ute. Dels finns det massa datingappar och dejtingsidor. Sedan finns det krogen eller vänner som försöker tussa ihop dig med någon. Krogen är ofta ganska tråkig och det är få som hittar den riktiga kärleken vid stängningstid. Som tur är finns det bra dejtingsidor och numera också för olika intressen. För den som vill hitta bästa dejtingsidor finns det också de sidor som listar de olika alternativen för att du ska slippa söka runt.  

 

 

Inte alltid lätt

 

Även om dejtingsidor faktiskt gör det enklare att börja resan mot att hitta kärleken är det inte helt enkelt. Det kan vara svårt att veta riktigt hur man ska börja kommunicera online. Ett bra riktmärke är att våga ta kontakt om du finner någon profil intressant. Tänk bara på att inte lämna ut alldeles för mycket privat information i början och aldrig några uppgifter som rör din ekonomiska situation. 90 procent av alla är seriösa men det finns såklart enskilda rötägg. Börjar personen direkt fråga om ekonomi så är det nog inte kärlek hen letar efter.

 

Första dejten

 

När ni väl kommit så långt som till att ni ska träffas fysiskt första gången kan det vara bra att tänka på några saker. Givetvis är säkerheten viktigt. Träffas på offentliga ställen och aldrig hemma hos någon. Men det är mer än så. Vad ska man prata om? Ni har säkert redan chattat om allt möjligt så försök fråga vidare. Fördjupa samtalet. Undvik att prata om ex, vare sig det är positivt eller negativt. Framför allt säg aldrig ”alla mina ex är psykopater”, då blir den första tanken hos din dejt vad du har gjort. Spara eventuella samtal runt ex tills det är viktigt att veta. Lycka till med dejten!